Šta je

NanoRemoval Tehnika?

NanoRemoval je tehnika koja deluje površinski, što znači da će biti manje oštećenja kože, manje iritacije i najbrži rezultati uz brzo zarastanje i bez rizika od nastanka ožiljaka.

NanoRemoval tehnika, sa njenom kombinacijom proizvoda, počinje da deluje gotovo odmah nakon prvog prelaza preko površine stare tetovaže ili trajne šminke. Pigment se kreće kroz slojeve kože ka površini formirajući blagu koru. Kora će se pripodno ljuštiti, izbacivajući neželjeni pigment tetovaže ili trajne šminke.

Šta čini NanoRemoval Tehniku

Posebnom?

NanoRemoval je nova tehnika, koja za cilj ima uklanjanje neželjenih pigmenata s kože. Ovo je neinvazivna tehnika koja se vrši po principu Pero tehnike, što znači da za ovu tehniku nisu potrebni anestetici.

Tehnika pera je vrlo meka, što znači da imamo manje oštećenja kože, manje iritacije i mnogo brže rezultate, uz veoma brzo i dobro zarastanje bez ožiljaka.

NanoRemoval se izvodi kretanjem mašinice po površini kože, samo na prvom sloju kože (epidermi), jer kada bi radili na dubljoj i prešli na drugi sloj kože (dermis), prouzrokovali bi veliko krvarenje, ožiljke, infekcije …

Ovo otvara kožu dovoljno za dalji postupak, ne dovodeći u pitanje pojavu ožiljaka. Enzim Power i Light S je proizvod koji razgrađuje pigment i izvlači ga na površinu uz pomoć limfe.

U ovoj tehnici imamo 6 različitih načina uklanjanja pigmenta.

Nakon ovog tretmana ne nastaju kraste, može se javiti samo blagi perut na koži.

Nora Jakovljević

NanoRemoval Kursevi

Ako želite da se usavršite NanoRemoval tehniku nudimo online, live i individualne kurseve.

NanoRemoval kursevi traju jedan dan i broj studenata je ograničen.

Svaki kurs se sastoji iz teorijskog dela i praktičnog dela koji zahteva rad na modelu uz pomoć Mastera.

Ova tehnika podrazumeva korišćenje “dermograph-a”. Unutar kompleta ćete naći i sintetičku kožu za vežbanje ispravnog kretanja mašinice, kako biste što bolje savladali NanoRemoval tehniku.

Svi studenti će imati pristup Craft Master platformi narednih šest meseci, na kojoj se nalazi sav materijal uključujući teorijski deo, slike i video snimke. Craft Master kurs je zasnovan na više nivoa, video tutorijala, slika i neophodnih tekstova. Sav materijal koji prosledite na proveru, Master će lično pregledati.

Svaki student na kraju dobija sertifikat o završenom kursu.

Pergunte a vontade

Se você não consegue decidir qual curso é o melhor para você especificamente, fique a vontade para nos contactar e converesar com nossa equipe de especialistas para te auxiliar a fazer a melhor decisão.

Besplatne Konsultacije

Ukoliko ne možete da se odlučite koji od naših kurseva je najbolji za vas, slobodno nas kontaktirajte i naš tim stručnjaka će vam pomoći da napravite najbolju moguću odluku.

Free Consultations

If you can not decide which of our courses is best for you specifically, feel free to contact us and talk to our team of experts who will help you make the best decision.