Nega Obrva Nakon Tretmana

Jedno od čestih pitanja jeste kako se brinuti o tek uradjenim obrvama?

Nega obrva nakon tretmana je izuzetno bitna, kako biste dobili pravi efekat. Naš posao je da vam uradimo savršene obrve, ali nakon toga – posao nege je na vama.
Uspešnost i dugotrajnost tretmana zavise od više faktora. Pored umeća artista, bitan faktor je vaš tip kože. U odnosu na tip kože određuje se adekvatna nega obrva nakon tretmana, koju će vam svaki artist detaljno objasniti. Na primer, masna koža je specifična, te ona zahteva drugačiju negu od suve kože, zato pažljivo slušajte savete. Sledeći i ujedno i najveći faktor je pravilna nega nakon tretmana. Koliko god vam artist dobro uradi obrve, ukoliko ne ispoštujete pravila, one će spasti.

Kako Izgleda Pravilna Nega Obrva Nakon Tretmana?

Prvi dan post- nege je ključan. Odmah nakon tretmana i ceo prvi dan, obrve morate što češće brisati kako biste skinuli limfu. Kada je koža čista, nanosite kremu kao zaštitni tanki sloj. Zapamtite, prvog dana i narednih par dana, često brisanje je neizmerno bitno.
U prvoj nedelji je strogo zabranjena sva šminka u predelu obrva. Na obrvama treba da imate samo kremu, koju dobijete u salonu u kom je rađen tretman. Znajte da sve ono što uradite u prvih dan- dva, dobro ili loše, odraziće se na izgled obrva i onoga što će od rada ostati.

Neophodno je izbegavati:
-Treninge ili aktivnosti koji izazivaju prekomerno znojenje
-Saune
-Masaže lica
-Bazene

nega obrva nakon tretmana

Ono što će se dešavati narednih 10ak dana nakon tretmana jeste da će vam obrve biti jedan dan svetlije, drugi tamnije i tako u krug. Zašto se to dešava? Pigment u tom periodu šeta ispod kože dok ne nadje “pravo mesto pod kožom” da legne, što se dešava negde oko 10og dana. Nemojte da vas to zabrine, prava slika se vidi kada prodje 15 dana od tretmana. Upravo zbog toga se korekcija radi nakon 30 dana, jer tada imamo konačan rezultat.
U danima pre korekcije, dakle tokom tih mesec dana, morate izbegavati aktivnosti koje bi mogle imati negativan uticaj na vase obrve.

-Sunčanje i solarijum
-Lasersku terapiju
-Hemijski piling
-Voćne kiseline

-Kreme koje sadrže regenerativna svojstva

Dakle, da biste uživali u svojim obrvama, moramo da podelimo odgovornost i da radimo zajedno.

Zapamtite da je ovo timski rad koji samo tako donosi prave rezultate.

Pergunte a vontade

Se você não consegue decidir qual curso é o melhor para você especificamente, fique a vontade para nos contactar e converesar com nossa equipe de especialistas para te auxiliar a fazer a melhor decisão.

Besplatne Konsultacije

Ukoliko ne možete da se odlučite koji od naših kurseva je najbolji za vas, slobodno nas kontaktirajte i naš tim stručnjaka će vam pomoći da napravite najbolju moguću odluku.

Free Consultations

If you can not decide which of our courses is best for you specifically, feel free to contact us and talk to our team of experts who will help you make the best decision.