Upoznajte

Noru Jakovljević

Zdravo, volela bih da Vam se predstavim.

Moje ime je Eleonora Jakovljević – BoldBrows i NanoRemoval Master.

Ono što je moja najveca želja jeste da se sva ljubav prema mom poslu ogleda na vašem licu. Svoju strast sam utkala u isticanje Vaše prirodne lepote, korišćenjem sofisticiranih metoda ulepšavanja.

U svet lepote ušla sam pre 10 godina, kada sam otvorila svoj salon, jedva skupivši hrabrost za takvu odluku.

Sticajem srećnih okolnosti, 2012. godine upoznala sam Branka Babića od koga sam dobila priliku da naučim novu fenomenalnu tehniku Japanskog iscrtavanja obrva- Microblading tehnika. Vrlo brzo sam se zaljubila u tehniku, toliko da je ona postala moj veliki pokretač, osnaživši me da se potpuno prepustim uživanju u svojoj profesiji.

Ova tehnika je ubrzo postala moja velika strast, osnaživši me da vežbam svaki dan i steknem samopouzdanje, kako bi na kraju postala moje zanimanje.

Danas ponosno nosim titulu Mastera i veoma me raduje mogućnost da prenesem znanje i ostvarim se kao učitelj.

Ako u zivotu možemo imati jednu veliku ljubav, ova profesija je svakako moja. Kada se ta ljubav pretoči u osmehe zadovoljnih klijenata ili veštih budućih generacija artista, ja sam iskreno ispunjena i ostvarena zena.

Ukoliko je svet lepote vaša strast, znajte da ću biti tu da vam pomognem da je razvijete.

Pergunte a vontade

Se você não consegue decidir qual curso é o melhor para você especificamente, fique a vontade para nos contactar e converesar com nossa equipe de especialistas para te auxiliar a fazer a melhor decisão.

Besplatne Konsultacije

Ukoliko ne možete da se odlučite koji od naših kurseva je najbolji za vas, slobodno nas kontaktirajte i naš tim stručnjaka će vam pomoći da napravite najbolju moguću odluku.

Free Consultations

If you can not decide which of our courses is best for you specifically, feel free to contact us and talk to our team of experts who will help you make the best decision.