Online Kurs za Obrve – Pravi Korak u Pokretanju Sopstvenog Biznisa

Ulazak u profesiju koja Vam se dopada je jedna stvar, uživati u svom poslu druga, a pokretanje biznisa sasvim treća i mnogima najrizičnija. Tada se mnogi bore sa dilemama koji je pravi korak, šta Vam je sve potrebno, da li imate dovoljno znanja, da li će vam se uloženi novac vratiti i mnogim drugim…

Srećom, mi Vam možemo reći koji je prvi korak ka ovom cilju – Online Kurs za Obrve.

Tehnike za Iscrtavanje Postaju Sve Traženije

Jedna od najpopularnijih metoda za ispravljanje nepravilnosti na obrvama predstavlja japansko iscrtavanje obrva – Microblading ili trajna šminka.

Kurs za Microblading tehniku će Vam pokazati lepotu iscrtavanja obrva u potezima koji imitiraju dlaku, tako da možete postići izgled prirodnih obrva.
Microblading edukacija obuhvata i teorijski i praktični nivo obuke.

Kurs za Nanoremoval je takođe jako popularan. Nanoremoval je nova tehnika koja ima za cilj uklanjanje neželjenih pigmenta sa kože.

Profesionalne Nanoremoval i Boldbrows kurseve možete pohađati online, koji su odlična opcija za sve Vas koji nemate vremena da dođete na kurs uživo, kao i za sve Vas koji ste iz drugog grada, a ipak želite da uđete u ovu profesiju i pokrenete sopstveni biznis.

nano removal kurs Nora Jakovljevic

Zašto je Online Kurs za Obrve Pravi Korak ka Vašem Sopstvenom Biznisu?

Zato što pre svega iz udobnosti svog doma dobijate sve benefite live kursa, dok ujedno štedite novac i vreme. Nakon prijave, dobijate pristup CraftMaster aplikaciji koju možete koristiti 4 ili 6 meseci, u zavisnosti od toga koji kurs odaberete. U okviru ove aplikacije imate apsolutno sav materijal koji Vam je potreban za učenje i vežbanje – organizovan u 360 sati video materijala i nivoe koje prelazite. Online kurs za obrve Vam omogućava da radite svojim tempom i raspoređujete lekcije u skladu sa svojim vremenom. Kit u kom se nalazi materijal za vežbu i tretmane koje ćete izvoditi po završetku kursa i na taj način povratiti investiciju – stiže vam na kućnu adresu i možete birati izmedju 3 različite opcije.

Međutim, ono što ovaj online kurs za obrve izdvaja od drugih, jesu posebni BESPLATNI BONUS KURSEVI koji će Vam znatno pomoći pri pokretanju biznisa na samom početku karijere:

  • Hygiene
  • Skin expert 
  • First Class Service
  • GMC (Get more clients)

A pored svega toga, dobijate JOŠ JEDNU DODATNU TEHNIKU – Machine Shading, tehniku senčenja i delimičnog bojenja, kojom možete kombinovati i dodavati intenzitet izgleda obrva i popunjavati praznine, ukoliko ih ima. Ovu tehniku možete koristiti u kombinaciji sa Boldbrows tehnikom iscrtavanja dlačica.

Ovo zapravo znači da u okviru jednog kursa, dobijate apsolutno sve alate koji su vam potrebni da samostalno započnete svoj biznis. Usvajanjem lekcija iz svih ovih kurseva, po završetku, bićete spremni da potpuno samostalno i sa sigurnošću u sebe krenete u svoju karijeru. Imaćete znanje koje se ne odnosi samo na tehnike, već i na razvoj Vašeg biznisa.

Ostvarenje Vašeg cilja je samo jedan pravi korak od Vas.

nora_jakovljevic_bold_brows (Online Kurs za Obrve)

Tehnike za iscrtavanje postaju sve traženTehnike za iscrtavanje postaju sve traženijeije

Pergunte a vontade

Se você não consegue decidir qual curso é o melhor para você especificamente, fique a vontade para nos contactar e converesar com nossa equipe de especialistas para te auxiliar a fazer a melhor decisão.

Besplatne Konsultacije

Ukoliko ne možete da se odlučite koji od naših kurseva je najbolji za vas, slobodno nas kontaktirajte i naš tim stručnjaka će vam pomoći da napravite najbolju moguću odluku.

Free Consultations

If you can not decide which of our courses is best for you specifically, feel free to contact us and talk to our team of experts who will help you make the best decision.