Šta Možete da Očekujete Ako Upišete BoldBrows Kurs?

Ono što treba da znate je da vam za BoldBrows kurs nije potrebno predznanje – možete doći kao apsolutni početnik.
U okviru kursa dobijate svoj kit, koji vam može poslužiti čak za 50-70 klijenata, čime prakticno možete vratiti uloženi novac.

Šta dobijate upisivanjem Bold Brows kursa?

Prvo i osnovno – dobijate znanje koje možete unapređivati i veštinu sa kojom u budućnosti možete imati veoma uspešnu i unosnu karijeru. Poznato je da je zanat u rukama zlata vredan, a sa ovim poslom to zaista možete potvrditi.
Nakon završetka kursa dobijate internacionalno priznat sertifikat i samim tim postajete deo velike PHI akademije.
Dobijate iskustvo koje ćete rado deliti sa drugima, nove prijatelje i stalnu podršku mastera Nore Jakovljević u vašoj budućoj karijeri.
I ništa manje bitno, dobijate priliku da radite u bilo kom od salona ili sa novim zanatom otvoriti svoj salon, kao i priliku da uživate u sreći budućih klijenata.

BoldBrows-Individualni kurs

Iz čega se sastoji BoldBrows kurs?

BoldBrows kurs se sastoji iz dva dela:
1. Dva dana uživo kursa- tokom kojih prelazimo teoriju, vežbu na lateks-u i vežbu na samom modelu, koja je za vas izuzetno važna.
2. Zatim, 6 meseci CraftMaster aplikacije koja obuhvata 11 nivoa, 360 sati video materijala i bonus kurseve koje možete preći po želji. Ova aplikacija je vaš vodič kroz profesiju, kome tokom kursa možete da se vratite, pogledate, još malo vežbate i usavršavate se.

Što se konkretno kursa sa mnom tiče, ja vam nudim svakodnevnu podršku tokom kursa, prelaska aplikacije, kao i nakon završetka istog. Možete doći kod mene u Phi studio kada god želite da zajedno vežbamo i idemo napred. U svakodnevnoj komunikaciji, ispravljaću vam poslate radove, posebno se posvetiti svakom od vas i pomoći vam da dostignete svoj pun potencijal.

Ako ste spremni da unapredite svoj život, BoldBrows kurs je pravi izbor za vas.

Vaša,

Nora Jakovljević

Pergunte a vontade

Se você não consegue decidir qual curso é o melhor para você especificamente, fique a vontade para nos contactar e converesar com nossa equipe de especialistas para te auxiliar a fazer a melhor decisão.

Besplatne Konsultacije

Ukoliko ne možete da se odlučite koji od naših kurseva je najbolji za vas, slobodno nas kontaktirajte i naš tim stručnjaka će vam pomoći da napravite najbolju moguću odluku.

Free Consultations

If you can not decide which of our courses is best for you specifically, feel free to contact us and talk to our team of experts who will help you make the best decision.