Šta Možete da Očekujete Ako Upišete NanoRemoval Kurs

Ukoliko vam klijenti dolaze sa starim neželjenim radom koji vi treba uspešno da uklonite, spremite se za NANOREMOVAL kurs na kom ćete savladati tehniku koja je najbolje rešenje za upravo to! 

Šta je NANOREMOVAL tehnika?

NanoRemoval je površinska tehnika i kao takva, veoma je nežna. To znači da ne prouzrokuje oštećenja kože, kao i veoma malo iritacije kože i pruža izuzetno brze rezultate. Zarastanje nakon tretmana je brzo i bez ikakvog rizika od trajnih ožiljaka. 

Uspešno uklanja sve vrste trajne sminke – obrve, ajljaner, usne i tetovaže. 

Ova tehnika počinje da deluje odmah nakon što se obeleži područje koje želimo da uklonimo. Krećući se kroz slojeve kože, formira malu krastu na području koje tretiramo. Krasta će zatim početi da otpada prirodnim putem i sa sobom odneti deo pigmenta.

Prednost Nanoremoval tehnike je upravo u tome što uspešno uklanja sve neželjene pigmente iz kože. 

nano removal kurs Nora Jakovljevic

Šta vam pruža NANOREMOVAL kurs?

NanoRemoval Kurs se sastoji od teorijskog i praktičnog dela na živom modelu sa asistencijom mastera, i obuhvata:

  • 1 dan uzivo – teorijski deo i praktičan rad na lateksu i MODELU, što je za vas od velikog značaja.
  • 6 meseci usavršavanja rada putem aplikacije Craft Master, gde vaše radove svakodnevno pregleda master i ispravlja vam greške, prateći vaš napredak.
  • 11 nivoa na aplikaciji, koje je neophodno uspešno preći.

I nakon zavrsetka kursa, ja sam tu da pratim i podržim vaš ZAGARANTOVAN USPEH, podržim vas i pomognem. Kod mene u Phi studiu možete svakodnevno vežbati, dolaziti po savete i napredovati. 

Po završetku kursa, dobijate internacionalno priznati sertifikat artista Phi akademije, čime postajete član velike PHI porodice i otvaraju vam se vrata širom sveta. 

Ova tehnika će vam omogućiti zanat u rukama, znanje i veštine koje možete konstantno nadogradjivati i uz to izgraditi veoma profitabilan i zanimljiv posao. 

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme na sajtu.

Vaša,
Nora Jakovljević

Pergunte a vontade

Se você não consegue decidir qual curso é o melhor para você especificamente, fique a vontade para nos contactar e converesar com nossa equipe de especialistas para te auxiliar a fazer a melhor decisão.

Besplatne Konsultacije

Ukoliko ne možete da se odlučite koji od naših kurseva je najbolji za vas, slobodno nas kontaktirajte i naš tim stručnjaka će vam pomoći da napravite najbolju moguću odluku.

Free Consultations

If you can not decide which of our courses is best for you specifically, feel free to contact us and talk to our team of experts who will help you make the best decision.